Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Описание на продукта:

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Продуктът е наличен във външен склад. Срок на доставка: 4 – 5 работни дни.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier Pro е кулминацията на цялата предишна технология за пречистване на въздуха на Xiaomi събрана в един лесен за използване продукт. Xiaomi Mi Air Purifier Pro разполага с OLED дисплей и редица усъвършенствания. OLED дисплея изобразява цялата информация в реално време – работните режими на устройството и качеството на околния въздух, при това без да се налага да стартирате на мобилното приложение.
Xiaomi Mi Air Purifier Pro работи много тихо, така че може да се използва през нощта, без да пречи на съня ви. Тайната за това се крие в подобрената конструкция на филтъра. Aксиаления вентилатор и филтъра, се комбинират така че не само да се намали външния шум но, и да създаде силен въздушен поток.

Въздухът, който дишаме има голяма сила, която може да повлияе на здравето ви, така че едно устройство за пречистване на въздуха със система за разширено филтриране е задължителна. Xiaomi Mi Air Purifier Pro използва процес на филтриране на три етапа като ефективно отстранява микробите които не могат да се отстранят с един етап на филтрация. Това устройство е в състояние да намали всякакви застрашаващи здравето частици като косми, полен, прах и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехид.

Първият етап на филтриране включва улавяне на големите частици като коса и прах.
При втория етап на филтриране се филтрират замърсите по малки от микрон. Използва се TORAY въздушен филтър с ниско въздушно съпротивление който е идеален за нощна работа.
При третия етап на филтрация се ползва Активен въглен за филтриране на въздуха, за да унищожи формалдехид и миризми.
Въглеродният филтър върши страхотна работа за отстраняване на миризми. Можете да поставите Xiaomi Mi Air Purifier Pro в кухнята и да се отървете от неприятните аромати бързо всеки път, когато нещо изгаря в печката или когато сте пропуснали да изхвърлите боклука.

Интелигентен контрол с приложението MiHome
MiHome приложението ви позволява да имате пълен контрол над Xiaomi Mi Air Purifier Pro, без значение къде се намирате. То носи много необходими функции, което го прави удобно и лесно за използване. Когато сте в офиса искате да видите как се променя качеството на въздуха в дома ви, или да планирате автоматично включване в различно време, така че когато се върна у дома жилището да Ви посрещне с чист въздух.

Технически параметри:

Параметър Стойност
Тип Пречиствател на въздух
Тегло(kg) 9.7
Максимална височина (mm) 735
Максимална ширина (mm)
260
Максимална дълбочина (mm)
260
CADR(Clean air delivery rate) 500m3/h
Подходящ за помещения: 35m2~60m2
Дисплей OLED display
WiFi ДА
Bluetooth ДА
Сензори Лазерен сензор за частици, Температура и влажност
Захранване
220-240v
Мощност
66W
Автоматичен режим ДА
Нощен режим ДА
Потребителски режим ДА
Регулиране скоростта на вентилатора ДА
Сензор за осветеност ДА
Защита от деца ДА
Качество на въздуха
ДА
Цвят
Бял
Съдържание на опаковката Mi Air Purifier Pro x1Захранващ кабел x1УпътванеФилтър x1