Safescan

Safescan Изображение

Мисията на Safescan е да помага на бизнеса Ви да процъфти. Компанията е основана през 2004г., като основната дейност е да предоставя умни и сигурни инструменти и техника, които да помагат на бизнеса Ви да увеличи своя оборот и ефективност. Safescan е холандска глобална компания, която се стреми да удовлетвори всеки свой клиент с ефективност и качество на продукта.
Ribao Technology е основана през 1996 г. в Suzhou, Китай. Като специализиран производител на валутни броячи, броячи на монети, детектори на валута, табла за показване на валутни курсове и други продукти за обработка на пари. Ribao Technology партнира с много известни компании в Европа и Америка в индустрията за обработка на пари в брой. Всички продукти са одобрени със сертификат СЕ.
Официален гаранционен сервиз и на двете марки има в София и Варна.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Safescan

Мисията на Safescan е да помага на бизнеса Ви да процъфти. Компанията е основана през 2004г., като основната дейност е да предоставя умни и сигурни инструменти и техника, които да помагат на бизнеса Ви да увеличи своя оборот и ефективност. Safescan е холандска глобална компания, която се стреми да удовлетвори всеки свой клиент с ефективност и качество на продукта. Ribao Technology е основана през 1996 г. в Suzhou, Китай. Като специализиран производител на валутни броячи, броячи на монети, детектори на валута, табла за показване на валутни курсове и други продукти за обработка на пари. Ribao Technology партнира с много известни компании в Европа и Америка в индустрията за обработка на пари в брой. Всички продукти са одобрени със сертификат СЕ. Официален гаранционен сервиз и на двете марки има в София и Варна.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки