Ribao

Ribao Изображение

Ribao Technology Co., Ltd., основана през февруари 1996 г., се разви във високотехнологично предприятие, интегриращо научноизследователска и развойна дейност, производство и маркетинг, концентрирайки се върху областите на броене и сортиране на банкноти, преброяване и сортиране на монети.

Нашите продукти се разпространяват в над 100 страни и региони. Продуктите, продавани в европейски страни, са преминали стандартите на Европейската централна банка. Всички наши продукти са преминали CE и CB сертификати. През 2005 г. преминахме сертифициране на системи за контрол на качеството ISO9001.

Нашите представени продукти включват високоскоростен брояч на монети, сортировач на монети с откриване, брояч на банкноти и сортер, които са широко използвани супермаркети, метро, ​​автобуси, автоматични продавачи, търговци на дребно, лотарийни индустрии и др.
През 2019 г. създадохме нашия европейски клон и склад в Копенхаген, Дания, за да осигурим по-ефективна доставка и обслужване на клиенти в страните от ЕС.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Ribao

Ribao Technology Co., Ltd., основана през февруари 1996 г., се разви във високотехнологично предприятие, интегриращо научноизследователска и развойна дейност, производство и маркетинг, концентрирайки се върху областите на броене и сортиране на банкноти, преброяване и сортиране на монети. Нашите продукти се разпространяват в над 100 страни и региони. Продуктите, продавани в европейски страни, са преминали стандартите на Европейската централна банка. Всички наши продукти са преминали CE и CB сертификати. През 2005 г. преминахме сертифициране на системи за контрол на качеството ISO9001. Нашите представени продукти включват високоскоростен брояч на монети, сортировач на монети с откриване, брояч на банкноти и сортер, които са широко използвани супермаркети, метро, ​​автобуси, автоматични продавачи, търговци на дребно, лотарийни индустрии и др. През 2019 г. създадохме нашия европейски клон и склад в Копенхаген, Дания, за да осигурим по-ефективна доставка и обслужване на клиенти в страните от ЕС.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки