Rexel

Rexel Изображение

Със 75 години страхотен дизайн и иновации, обширното продуктово портфолио на Rexel варира от шредери, телбоди, перфоратори, тримери и гилотини до продукти за архивиране до настолни инструменти и аксесоари за бюро. Висококачествените продукти са идеални за всички нужди на работното пространство - независимо дали в голям офис или у дома. Продуктите са създадени, за да помогнат на потребителите да постигнат повече не само чрез точност и скорост на доставка, но и чрез атрибутите на продукта, които добавят стойност. Страхотните марки започват със страхотни продукти.

Отличените с награди шредери за автоматично подаване на Rexel ви позволяват да раздробявате до 750 листа наведнъж.
Това спестява 98% от времето в сравнение с традиционните шредери!

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Rexel

Със 75 години страхотен дизайн и иновации, обширното продуктово портфолио на Rexel варира от шредери, телбоди, перфоратори, тримери и гилотини до продукти за архивиране до настолни инструменти и аксесоари за бюро. Висококачествените продукти са идеални за всички нужди на работното пространство - независимо дали в голям офис или у дома. Продуктите са създадени, за да помогнат на потребителите да постигнат повече не само чрез точност и скорост на доставка, но и чрез атрибутите на продукта, които добавят стойност. Страхотните марки започват със страхотни продукти. Отличените с награди шредери за автоматично подаване на Rexel ви позволяват да раздробявате до 750 листа наведнъж. Това спестява 98% от времето в сравнение с традиционните шредери!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки