Olympia

Olympia Изображение

Olympia Business Systems Vertriebs GmbH, разположена в Хатинген, Рукрайс, е важен дистрибуторски партньор на продуктите на Olympia в сектора на офис машини и офис оборудване в Германия от много години.

Единственият управляващ директор, Хайнц Пригода, започва своята бизнес дейност през 1977 г. със създаване на регионално ориентирана компания за дистрибуция на офис продукти, която скоро се развива в национална търговска операция на едро. Основен фактор тук е обширната гама от офис машини Olympia.

Основен фокус на вниманието на търговското партньорство по отношение на продукти, които включват интензивни консултации, е поставен върху специализираната търговия с офис машини и касови апарати.

Хайнц Пригода също така осъзна на ранен етап, че универсалните магазини, диспечерите, магазините за пари в брой, както и постоянно нарастващият брой вериги магазини ще станат значително важни търговски обекти, особено в областта на ориентираните към потребителите офис продукти. В резултат на феноменалния бум в информационната и комуникационната индустрия през последните години и разпространението на свързаните с него информационни технологии, особено в частните домакинства, диференцираната ориентация на каналите за разпространение се оказа предвидена и гарантирана добро бъдеще.

Във връзка с преструктурирането на концерните Daimler Benz/AEG/Olympia, бизнес подразделението на Olympia, занимаващо се с информационни технологии, беше продадено на нов собственик и Olympia International Holdings Ltd. беше основана, за да контролира международните производствени и търговски дейности.

През 1997 г. правата за разпространение за Германия и пазарния лиценз за използване на името Olympia, което е пропита с традиции, в Германия бяха прехвърлени на Prygoda, дългосрочен, успешен партньор за дистрибуция.

За да посрещне тези нови бизнес дейности, Prygoda основа Olympia Business Systems Vertriebs GmbH (OBS) и бизнесът на Olympia, включващ офис оборудване, беше продължен и развит.

Към средата на 2003 г. договорните партньори Olympia International Holdings (OIH) и OBS решиха да разширят още повече своето успешно сътрудничество и да прехвърлят дистрибуцията в Европа, бившите държави от GUS, Близкия изток и Северна Африка към OBS като независима компания.

В момента OBS наема над 50 служители в управлението на продуктите, маркетинга, продажбите, логистиката, обслужването и следпродажбеното обслужване.

Служителите са длъжни да спазват насоките на компанията относно качество, бързина и гъвкавост.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Olympia

Olympia Business Systems Vertriebs GmbH, разположена в Хатинген, Рукрайс, е важен дистрибуторски партньор на продуктите на Olympia в сектора на офис машини и офис оборудване в Германия от много години. Единственият управляващ директор, Хайнц Пригода, започва своята бизнес дейност през 1977 г. със създаване на регионално ориентирана компания за дистрибуция на офис продукти, която скоро се развива в национална търговска операция на едро. Основен фактор тук е обширната гама от офис машини Olympia. Основен фокус на вниманието на търговското партньорство по отношение на продукти, които включват интензивни консултации, е поставен върху специализираната търговия с офис машини и касови апарати. Хайнц Пригода също така осъзна на ранен етап, че универсалните магазини, диспечерите, магазините за пари в брой, както и постоянно нарастващият брой вериги магазини ще станат значително важни търговски обекти, особено в областта на ориентираните към потребителите офис продукти. В резултат на феноменалния бум в информационната и комуникационната индустрия през последните години и разпространението на свързаните с него информационни технологии, особено в частните домакинства, диференцираната ориентация на каналите за разпространение се оказа предвидена и гарантирана добро бъдеще. Във връзка с преструктурирането на концерните Daimler Benz/AEG/Olympia, бизнес подразделението на Olympia, занимаващо се с информационни технологии, беше продадено на нов собственик и Olympia International Holdings Ltd. беше основана, за да контролира международните производствени и търговски дейности. През 1997 г. правата за разпространение за Германия и пазарния лиценз за използване на името Olympia, което е пропита с традиции, в Германия бяха прехвърлени на Prygoda, дългосрочен, успешен партньор за дистрибуция. За да посрещне тези нови бизнес дейности, Prygoda основа Olympia Business Systems Vertriebs GmbH (OBS) и бизнесът на Olympia, включващ офис оборудване, беше продължен и развит. Към средата на 2003 г. договорните партньори Olympia International Holdings (OIH) и OBS решиха да разширят още повече своето успешно сътрудничество и да прехвърлят дистрибуцията в Европа, бившите държави от GUS, Близкия изток и Северна Африка към OBS като независима компания. В момента OBS наема над 50 служители в управлението на продуктите, маркетинга, продажбите, логистиката, обслужването и следпродажбеното обслужване. Служителите са длъжни да спазват насоките на компанията относно качество, бързина и гъвкавост.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки