Intimus

Intimus Изображение

intimus International Group е международна компания със седалище в Маркдорф, Боденското езеро, Германия, с регионални офиси в 10 страни по света. Основана през 1956 г. като Schleicher, марката intimus се ражда през 1965 г. с представянето на intimus Simplex, нашия първи офис шредер.

intimus никога не е спирал да прави иновации през годините оттогава, революционизирайки пазара за сигурност на данните с изобретяването на технологията за нарязване на хартия през 1985 г., първите индустриални и медийни решения за раздробяване през 1990 г., въвеждането на революционни системи за парични депозити през 2014 г., които се промениха начина, по който секторите на търговията на дребно и игрите сигурно управляват парите в брой и пускането на FlashEx през 2016 г., първата система за безопасно преместване на унищожаването на електронни медии извън индустриалните центрове за изхвърляне в офис среда.

Вече имаме повече от 280 служители и имаме присъствие в повече от 180 страни по света, защото разбираме необходимостта непрекъснато да прокарваме индустрията за сигурност на данните, като гарантираме, че нашите клиенти и техните данни остават сигурни и безкомпромисни. Ние предлагаме цялостни решения по цялата верига на стойността, като се започне от иновациите, през разработката, производството и продажбите и след това продължаваме да предоставяме поддръжка с услуги след продажбата.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Intimus

intimus International Group е международна компания със седалище в Маркдорф, Боденското езеро, Германия, с регионални офиси в 10 страни по света. Основана през 1956 г. като Schleicher, марката intimus се ражда през 1965 г. с представянето на intimus Simplex, нашия първи офис шредер. intimus никога не е спирал да прави иновации през годините оттогава, революционизирайки пазара за сигурност на данните с изобретяването на технологията за нарязване на хартия през 1985 г., първите индустриални и медийни решения за раздробяване през 1990 г., въвеждането на революционни системи за парични депозити през 2014 г., които се промениха начина, по който секторите на търговията на дребно и игрите сигурно управляват парите в брой и пускането на FlashEx през 2016 г., първата система за безопасно преместване на унищожаването на електронни медии извън индустриалните центрове за изхвърляне в офис среда. Вече имаме повече от 280 служители и имаме присъствие в повече от 180 страни по света, защото разбираме необходимостта непрекъснато да прокарваме индустрията за сигурност на данните, като гарантираме, че нашите клиенти и техните данни остават сигурни и безкомпромисни. Ние предлагаме цялостни решения по цялата верига на стойността, като се започне от иновациите, през разработката, производството и продажбите и след това продължаваме да предоставяме поддръжка с услуги след продажбата.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки