Genie

Genie Изображение

GENIE GmbH & Co. KG

В офиса, училището или у дома - GENIE предлага разнообразие от продукти за продажба на дребно.

Марката GENIE е надежден партньор на търговията на дребно повече от 25 години и благодарение на непрекъснатото адаптиране и актуализиране на продуктите и асортимента, GENIE заема постоянно място в предлагането на канцеларските продукти.

GENIE ще продължи да отстоява висококачествени артикули на справедливи цени. Широкият продуктов микс се състои от настолни и джобни калкулатори; Шредери; Ламинатори и торбички; Фрези и тримери за всяко изискване; Устройства за валидиране на пари; Магнитни дъски и дъски за писане; Папки за писане; Комплекти печати; Клипбордове, както и други полезни настолни офис аксесоари. Наред с други продукти, гамата наскоро беше разширена с моливи, маркери, ролери и маркери за презентации.

GENIE разполага със собствен офис в Хонг Конг, чиято задача е да гарантира спазването на нашите високи стандарти за качество, заедно с навременните пратки на стоки.

GENIE - Умни продукти за умни хора.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Genie

GENIE GmbH & Co. KG В офиса, училището или у дома - GENIE предлага разнообразие от продукти за продажба на дребно. Марката GENIE е надежден партньор на търговията на дребно повече от 25 години и благодарение на непрекъснатото адаптиране и актуализиране на продуктите и асортимента, GENIE заема постоянно място в предлагането на канцеларските продукти. GENIE ще продължи да отстоява висококачествени артикули на справедливи цени. Широкият продуктов микс се състои от настолни и джобни калкулатори; Шредери; Ламинатори и торбички; Фрези и тримери за всяко изискване; Устройства за валидиране на пари; Магнитни дъски и дъски за писане; Папки за писане; Комплекти печати; Клипбордове, както и други полезни настолни офис аксесоари. Наред с други продукти, гамата наскоро беше разширена с моливи, маркери, ролери и маркери за презентации. GENIE разполага със собствен офис в Хонг Конг, чиято задача е да гарантира спазването на нашите високи стандарти за качество, заедно с навременните пратки на стоки. GENIE - Умни продукти за умни хора.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки