Datalogic

Datalogic Изображение

Datalogic е глобален технологичен лидер на пазарите за автоматично улавяне на данни и автоматизация на фабрики, специализиран в проектирането и производството на четци за баркодове, мобилни компютри, сензори за откриване, измерване и безопасност, RFID, визия и системи за лазерно маркиране.

Близостта и навременната реакция на всяко изискване на клиента, заедно с непрекъснатите иновации и висококачествено предлагане, са отличителните елементи в основата на успеха на Datalogic в продължение на повече от 40 години. Неговите авангардни решения помагат за повишаване на ефективността и качеството на процесите в индустриите за търговия на дребно, производство, транспорт и логистика и здравеопазване по цялата верига на стойността.

С продукти, използвани в повечето супермаркети и точки на продажба, на големите летища, в най-добрите спедиторски и пощенски услуги и в най-големите фабрики и болници по света, Datalogic гарантира на своите клиенти цялостна оферта, която покрива всички нужди на пазара и чиято технология е краен резултат от десетилетия опит.

Datalogic може да се похвали с над 40-годишна история, през която е постигнала уникални резултати: приблизително 1200 патента в множество юрисдикции; 7 изследователски центъра и развитие (в Италия, САЩ, Китай и Виетнам); хиляди престижни партньори и клиенти, разположени на пет континента. Компанията непрекъснато се разраства през годините, благодарение на всеотдайността, с която нуждите на клиентите винаги са били в основата на качеството на нейните продукти и на значителните инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, подкрепени от ръководство, способно да гледа към бъдещето.

Днес Datalogic Group има приблизително 2800 служители по целия свят, разпределени в 27 страни, с 9 производствени и ремонтни бази в САЩ, Унгария, Словакия, Италия, Китай, Виетнам и Австралия. Datalogic S.p.A. е регистриран в сегмента STAR на италианската фондова борса от 2001 г. като DAL.MI. Групата е със седалище в Болоня, Италия.

Datalogic

Datalogic е глобален технологичен лидер на пазарите за автоматично улавяне на данни и автоматизация на фабрики, специализиран в проектирането и производството на четци за баркодове, мобилни компютри, сензори за откриване, измерване и безопасност, RFID, визия и системи за лазерно маркиране. Близостта и навременната реакция на всяко изискване на клиента, заедно с непрекъснатите иновации и висококачествено предлагане, са отличителните елементи в основата на успеха на Datalogic в продължение на повече от 40 години. Неговите авангардни решения помагат за повишаване на ефективността и качеството на процесите в индустриите за търговия на дребно, производство, транспорт и логистика и здравеопазване по цялата верига на стойността. С продукти, използвани в повечето супермаркети и точки на продажба, на големите летища, в най-добрите спедиторски и пощенски услуги и в най-големите фабрики и болници по света, Datalogic гарантира на своите клиенти цялостна оферта, която покрива всички нужди на пазара и чиято технология е краен резултат от десетилетия опит. Datalogic може да се похвали с над 40-годишна история, през която е постигнала уникални резултати: приблизително 1200 патента в множество юрисдикции; 7 изследователски центъра и развитие (в Италия, САЩ, Китай и Виетнам); хиляди престижни партньори и клиенти, разположени на пет континента. Компанията непрекъснато се разраства през годините, благодарение на всеотдайността, с която нуждите на клиентите винаги са били в основата на качеството на нейните продукти и на значителните инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, подкрепени от ръководство, способно да гледа към бъдещето. Днес Datalogic Group има приблизително 2800 служители по целия свят, разпределени в 27 страни, с 9 производствени и ремонтни бази в САЩ, Унгария, Словакия, Италия, Китай, Виетнам и Австралия. Datalogic S.p.A. е регистриран в сегмента STAR на италианската фондова борса от 2001 г. като DAL.MI. Групата е със седалище в Болоня, Италия.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки