кожен калъф

Кожен калъф за Daisy Perfect S

30лв.

Описание на продукта:

Кожен калъф за касов апарат Daisy Perfect S

Продуктът е наличен във външен склад. Обадете ни се за заявка.

Може да използвате кожен калъф, за да защитите своя касов апарат Daisy Perfect S от замърсяване. Подходящ е за закусвални,  пекарни, автосервизи и други.

Коженият калъф е подходящ за касов апарат модел Daisy Perfect S.

Кои са Daisy Tech?

Daisy Tech е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, POS системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.
Daisy Tech има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.
Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

kaparati.com използва бисквитки, за да ви обслужи по-качествено, точно както Google.
Това е OK.