Силиконов калъф

Силиконов калъф за касов апарат Daisy eXpert SX

25лв.

Описание на продукта:

Силиконов калъф за касов апарат Daisy eXpert SX

Продуктът е наличен във външен склад. Обадете ни се за заявка.

Може да използвате силиконов калъф, за да защитите своя касов апарат Daisy eXpert SX от замърсяване. Подходящ е за закусвални,  пекарни, автосервизи и други.

Силиконовият калъф е подходящ за касов апарат модел Daisy eXpert SX.

Кои са Daisy Tech?

Daisy Tech е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, POS системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.
Daisy Tech има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.
Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

 

kaparati.com използва бисквитки, за да ви обслужи по-качествено, точно както Google.
Това е OK.