Банкнотоброячна машина Safescan 2000

Банкнотоброячна машина Safescan 2000

286.80лв.

Описание на продукта:

Банкнотоброячна машина Safescan 2000

При наличност на продукта във външен склад, срокът за доставка е 3 работни дни!

Банкнотоброячна машина Safescan 2000 е идеална за хора, които са често в движение. Работи със сменяеми батерии или с ел. ток. Въпреки скромния си вид, тази преносима машина е много бърза. С нея можете без усилие да преброите до 600 банкноти в минута. Дори когато няма достатъчно светлина върху светещия дисплей, вие лесно можете да видите цифрите. Safescan 2000 се продава в комплект с адаптор и практична опаковка за съхранение.

Скоростно броене в движение

Просто поставете купчина банкноти, натиснете START и гледайте как Safescan 2000 преброява до 600 банкноти в минута. Трябва да преброите няколко пачки? Няма проблем. Просто натиснете удобния бутон „ADD“ и Safescan 2000 автоматично ще проследява общия брой на преброените пачки.

Максимално удобство

Лек и компактен, ергономичният Safescan 2000 е перфектният аксесоар, от който имате нужда за бързо преброяване на банкноти, като например на пазари, събития или павилиони. Нещо повече, Safescan 2000 може да работи с батерии или с захранване, така че можете да го използвате навсякъде и по всяко време. Просто го вземете в чантата си. Здравата опаковка за съхранение го пази безопасно, докато сте на път.

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Продуктите на Safescan са произведени по строги стандарти за качество и предлагат изчерпателна тригодишна гаранция срещу дефекти.

  • Бърза и лесна за употреба
  • Брои 600 банкноти/минута
  • Валути: всички валути
  • За предварително сортирани по номинали банкноти
  • Не сумира стойност
  • Работи с адаптор или батерия
  • Адаптор приложен
  • сертификат CE
  • 2 години гаранция
  • За да имат вашите продукти удължена 3 годишна гаранция, вие трябва да ги регистрирате на уеб страница: www.safescan.com/bg/register/register

Технически параметри:

Параметър Стойност
Метод на детекция без детекция
Броене ДА
Скорост (бр./мин) 600
Функция Сборуване ДА
Броене и детекция за фалшиви банкноти НЕ
Напрежение AC/DC110-240V
Размери (мм) 190x102x75 mm
Цвят бял
Тегло (кг) 0.4kg
Гаранция 2 години
СЕ сертификат да


Таблица със сравнение на банкнотоброячни машини Safescan

Мисията на Safescan е да помага на бизнеса Ви да процъфти. Компанията е основана през 2004г., като основната дейност е да предоставя умни и сигурни инструменти и техника, които да помагат на бизнеса Ви да увеличи своя оборот и ефективност. Safescan е глобална компания, която се стреми да удовлетвори всеки свой клиент с ефективност и качество на продукта. Компанията има официален гаранционен сервиз на територията на София и Варна.

Брошура на продукта: Свали

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

Допълнителна информация

Филтри за детекция, броене и сортиране

Преносима, Броене без детекция, Функция сборуване

Скорост на броене

600 банкноти/минута