ПРЕМИУМ Абонаментен договор за поддръжка на ФУ Daisy /с включени посещения за периода на договора/

142лв.

Описание на продукта:

ПРЕМИУМ Абонаментен договор за поддръжка на ФУ Daisy /с включени посещения за периода на договора/ – годишен

Във връзка с въведените нововъведения в новите фискални устройства, въведохме гъвкава и иновативна услуга, с която правим абонамента на фискалното Ви устройство неприсъствено:
– фискалното Ви устройство /касов апарат или фискален принтер/ не напуска търговския обект – абонамента се подновява през интернет връзката на касовия апарат;
– всички документи за подновяване на сервизния договор за поддръжка ще получите по куриер за наша сметка. В случай, че притежавате електронен подпис, може да направим абонамента напълно дистанционно – ще ви дадем инструкции как подпишете документите сами или съдействие как да предоставите еднократен дистанционен достъп до компютър за подпис на документите чрез TeamViewer

Направете поръчка и попълнете данните на фискалното устройство ТУК! Ние ще се свържем с Вас.

Заявете Вашия абонамент ТУК!

Ние, от kaparati.com поддържаме справедливи цени на пазара за абонамент и сервизно обслужване на фискални устройства и същевременно предлагаме качествена услуга с възможност за посещение при клиента.

Доверете се на Хай Тийм за поддръжката на Вашето фискално устройство:

  • На разположение са трима обучени и регистрирани в БИМ сервизни техници
  • За Ваше удобство поддръжката и подновяването на договорите за фискални устройства осъществяваме, както на Ваш адрес с наш транспорт (за гр. София), така и в офиса ни или чрез куриерски фирми.
  • С нас ще сте спокойни, че договорът Ви за абонаментна поддръжка ще се поднови в срок! При изтичане на абонамента Ви известяваме лично с телефонно обаждане!
  • Възможност за съдействие при свързване на фискалните устройства с компютъра/търговски софтуер.
  • Разумна цена за нови устройства, сервиз и подновяване на абонаментните договори.
  • Водене на досие на устройството съгласно Наредба Н-18 за извършените ремонти, акуализации, смяна на собственост и фискална памет и т.н.
  • Време за приключване на ремонт – съгласно разпоредбите на Наредба Н-18
  • Помощ и консултации – на сервизните телефони или имейл
  • Дистанционна помощ през интернет чрез софтуер за дистанционен достъп – TeamViewer.

Абонаментен план ПРЕМИУМ Ви дава възможност на безплатни посещения през годината на Ваш адрес в гр. София във връзка със сключването на абонамент или възникнали ремонти.