iRobot Roomba Combo

Промо! iRobot Roomba® Combo (R113840) 2в1 робот (Очаквана доставка до края на месец ноември)

699лв. 499лв.

Описание на продукта:

iRobot оторизиран търговец

iRobot Roomba Combo (R113840) 2в1 робот

Продуктът е наличен във външен склад. Срок на доставка: 4 – 5 работни дни.

iRobot Roomba Combo е 2в1 – робот прахосмукачка и моп в едно. Прахосмуче и почиства едновременно. Чисти прах, мръсотия и боклуци от твърди подови настилки и мокети с помощта на V-образна четка и мощно засмукване. Четките за ъгли повдигат мръсотията, наслоена покрай стените и в ъглите. Избирате между три режима на мокро почистване, а електронна помпа контролира водната струя и поддържа подложката равномерно влажна по време на чистене.

Моделът iRobot Roomba Combo притежава всички основни технологични характеристики:

 • Навигация. Робота се придвижва целенасочено и логично. Почиства дома ви в сбити линии, като използва най-съвременните сензори за проследяване на пода, за да се движите както по килима, така и по твърдия под.
 • Изчистен дизайн. Изчистеният дизайн в сребристо-черен вариант се допълва от 1 бутон, който контролира всички функции. Има 5 информационни диода и елегантна черна лъскава броня.
 • Сухо и мокро почистване
 • Интелигентен робот. iRobot Roomba Combo е част от интелигентно свързания дом. Роботът се управлява чрез мобилно приложение iRobot Home, както и чрез гласов асистент. Той изучава вашите навици за почистване и предлага графици, които да отговарят на вашите нужди. Той също така препоръчва неща, за които може дори да не се сетите – като допълнително почистване по време на алергичния сезон – като прави предложения, които са ви от полза.
 • Три режима на мокро почистване. Изборът на режим на мокро почистване влияе върху интензитета на навлажняване на подложката. Правите своя избор спрямо степента на замърсяване. Специална подложка от микрофибър с пореста текстура забърсва мръсотията от твърдите подови настилки. Електронна помпа контролира интензитета на водата и поддържа почистващата подложка равномерно влажна по време на почистването.
 • Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см)
 • Мобилно приложение iRobot Home
 • Литиево-йонна батерия

Основни характеристики и функции на iRobot Roomba Combo:

 • Интензитет водната струя. Важна функция при почистването с Roomba Combo е да се настрои интензитет на водата. Подовите настилки издържат на различна влага спрямо вида им. Можете да направите своя избор в мобилното приложение iRobot Home.
 • Два режима на движение на робота. Roomba Combo се движи различно спрямо режима, в който е поставен – движейки се в прави линии или реактивно. В първия режим роботът чисти логично и организирано, движейки се в сбити линии. Използва сензори за следене на пода, когато почиства мокети или твърди подови настилки.
 • Миещ се контейнер за боклук – 450мл. 
 • Сензори против падане по стълби. Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.
 • Какви препятствия преодолява? Roomba Combo лесно преодолява препятствия до 1.8 см. Ако праговете са по-високи, но по-заоблени, роботът може и да ги преодолее. Килимите трябва да са с височина до 1,5 см.
 • С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате iRobot Roomba Combo дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.

Информация:

 1. Поддръжка на робота – Приложението ви сигнализира когато трябва да изпразните контейнера, да почистите четките или други части на робота. В секция поддръжка можете да изгледате видеа как да поддържате робота си.
 2. Помощ – В тази секция можете да намерите отговори на често задавани въпроси, видеа с инструкции, контакти на технически съпорт или насоки как бързо да разучите робота чрез инструкции за употреба.
 3. История – Приложението пази информация за всеки един от почистващите цикли.
 4. Ниво на заряд на батерията – Можете да проверите нивото на заряд на батерията.
 • Функция „Програмиране на почистването“ – Благодарение на функцията можете да изберете ден и час, в който желаете iRobot Roomba Combo да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot Roomba Combo позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.
 • Броня с омекотен допир – Благодарение на бронята с омекотен допир iRobot Roomba Combo е внимателна към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла, зад завеси и пердета.

 

Сравнителна таблица на моделите на iRobot

Технически параметри:

Параметър Стойност
Капацитет на резервоара 335 мл
Батерия Li-Ion 3000 mAh
Време за почистване до 110 минути
Разход при зареждане макс.
33 W
Разход при Stand-By макс.
2 W
Размери (мм) 351 x 356 x 82
Тегло (кг) 3,21 кг
Ниво на шум < 58 dB
Гаранция 2 години (6 месеца на батерията)

Защо робот от iRobot?

iRobot е компания, специализирана изключително в сферата на роботиката, която инвестира в развойни дейности по-голямата част от печалбата си. iRobot възниква в резултат на убеждението на трима ентусиасти (Колин Ингъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс), че роботиката ще промени света и начина, по който работим, учим, лекуваме или почистваме. Още през първата си година iRobot, в сътрудничество с NASA, представя робот за космически изследвания – Genghis. Големият пробив идва през 1998 г., когато дружеството печели договор с Агенцията за високоразвити отбранителни проекти (Defence Advanced Research Project Agency – DARPA) за развой и производство на тактически мобилни роботи iRobot PackBot.

Точно този универсален робот е използван от правителството на САЩ по време на спасителните операции, след терористичните атаки срещу Световния търговски център през 2001 г. PackBot също така изследва заразения район след аварията в японската електроцентрала във Фукушима през 2011 г. През 2002 г., iRobot влиза в ежедневието ни, с появата на първата прахосмукачка-робот Roomba. Три години по-късно, на пазара излиза и Scooba, която обогатява линията роботизирани помощници за бита. Днес портфолиото на iRobot включва няколко първокласни робота, които помагат на повече от 14 милиона души по целия свят за почистване на дома и около него.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

Допълнителна информация

Време за работа

до 110 минути

Сила на всмукване

x10

Филтри

Управление от мобилен телефон през iRobot HOME, Подходяща за домашни любимци

Модел

R113840