iRobot Braava 390

Промо! iRobot Braava 390 Turbo – роботизирана подочистачка

599лв. 449лв.

Описание на продукта:

iRobot оторизиран търговец

iRobot Braava 390 Turbo – роботизирана подочистачка

Продуктът е наличен във външен склад. Срок на доставка: 4 – 5 работни дни.

iRobot Braava 390 Turbo е подходящ за всички домове с твърди подови настилки. Сухото почистване с Braava може да обхване площ до 200 m2, а мокрото – до 60 m2 с едно зареждане. Друго предимство е бързото зареждане на бялата Braava, чрез турбо зарядното. Нужни са само 2 часа. Тя е съвсем тиха и не безпокои никой докато върши своята работа. Тя е робот, контролиран от технология, разработена за NASA, оборудвана с четири микрофибърни подложки, PRO-CLEAN система.

Основни предимства на iRobot Braava 390 Turbo:

 • Много тихо почистване
 • Ефективни микрофибърни подложки
 • Лесна система за закрепване на подложката
 • Почиства всички видове твърди подови настилки
 • Възможност за ползване на няколко навигационни уреда
 • Навигационна система iAdapt 2.0 – с навигационен куб
 • Два режима на работа: сухо и мокро почистване
 • Система PRO-CLEAN: резервоар за вода и препарат за почистване
 • Почиства покрай стени и под мебели
 • Сензори против падане от стълби
 • Лесна поддръжка
 • Батерия с голям капацитет
 • Функция за бързо зареждане
 • Турбо зарядно – включено в комплекта

Основни характеристики и функции на iRobot Braava 390 Turbo:

 • Навигационна технология iAdapt 2.0
  Технологията iAdapt 2.0 е разработена в сътрудничество с NASA и работи като вграден GPS. Навигационният куб iAdapt 2.0 произвежда сигнал, който Braava използва, за да определи положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат почистени. Когато приключи работата си, Braava винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването – още една от възможностите на технологията iAdapt 2.0.
 • Ефективни микрофибърни подложки
  iRobot Braava 390 използва специални микрофибърни подложки с изключителни възможности за сухо и мокро почистване. Бялата подложка, по която полепват прах, косми и козина, се ползва за сухо почистване. Синята подложка е разработена специално за мокро почистване. Можете лесно да поставите подложката, като използвате панела с магнитна ключалка и гумени прикрепващи ленти. Когато почистването приключи, просто изперете подложката, дори и в пералнята.
 • Тихо почистване
  По време на почистването iRobot Braava 390 е изключително тиха. Можете да я ползвате рано сутрин или късно вечер, Braava няма да събуди никого. Braava не е прахосмукачка, тя е роботизирана подочистачка, която почиства прах и фини частици, чрез своите микрофибърни подложки. Колелата на Braava се задвижват от тих електрически двигател; по тази причина не можете да я чуете докато почиства.
 • Два почистващи режима
  Braava 390 Turbo работи в два режима за почистване – сухо и мокро. Не си представяйте режима за сухо почистване като метла, която ще измете парчета от изсъхнала кал, разнесени из стаята. Този режим е създаден да почиства прах, косми и слабо замърсяване на всички видове твърди повърхности, дори просторни пространства. Нечистотиите полепват по бялата микрофибърна подложка, която лесно можете да изтръскате, когато почистването приключи. При сухото почистване Braava се движи из пространството в дълги прави линии. Мокрото почистване ефективно измива повърхностите. iRobot Braava 390 се движи на къси дъговидни движения. Чрез тази техника, уредът успява да почисти петна и прах.
 • Почистване покрай стени и под мебели
  Почистването с Braava е умно и най-вече пълноценно. Роботът влиза под леглото и мебелитe или зад тоалетната; почиства цялостно около стени, както и около кошчета за смет или краката на маси. Реагира на препятствия в помещението. Не удря мебелите. Ако достигне килим, ще спре, ще се обърне и ще почисти пространството около меката настилка. Като цяло, разбира че да почистиш килима с микрофибърен плат не е добра идея.
 • Възможност за ползване на няколко навигационни куба
  Braava 390 Turbo има възможност да се свърза с няколко навигационни куба с различни навигационни сигнали. С тяхна помощ могат да се почистват по-големи пространства. Препоръчваме навигационните кубове да се поставят на разстояние 7м един от друг, за да осигурят пълно покритие. Почистването с iRobot Braava 390 Turbo ще обхване цялото пространство, което е покрито от сигнала.
 • Система PRO-CLEAN
  Braava 390 Turbo увеличава ефективността на работата си, чрез системата PRO-CLEAN. Използвайки резервоар с препарат за почистване, вграден в панела за закрепване на подложката, системата поддържа подложката леко мокра през цялото време. Благодарение на това iRobot Braava 390 Turbo премахва дори най-упоритите петна от вашия под.
 • Пауза/Рестарт функция
  Имате нужда да спрете Braava за момент, да свършите нещо и след това да рестартирате робота. Няма проблем. Функцията Пауза/Рестарт ви гарантира, че iRobot Braava 390 ще продължи почистването от там, където то е било прекъснато.
 • Функция „Бързо зареждане“
  iRobot Braava 390 Turbo е оборудвана с турбо зарядна станция, която намалява наполовина времето за презареждане, т.е. на 2 часа.

 Сравнителна таблица на моделите на iRobot

Технически параметри:

Параметър Стойност
Време за зареждане 2 ч.
Батерия Ni-MH 2000 mAh
Капацитет на батерията при сухо почистване до 200 m²
Капацитет на батерията при мокро почистване
до 60 m²
Размери (мм) 244 x 216 x 79 м
Тегло с батерия(кг) 1.8 кг

Защо робот от iRobot?

iRobot е компания, специализирана изключително в сферата на роботиката, която инвестира в развойни дейности по-голямата част от печалбата си. iRobot възниква в резултат на убеждението на трима ентусиасти (Колин Ингъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс), че роботиката ще промени света и начина, по който работим, учим, лекуваме или почистваме. Още през първата си година iRobot, в сътрудничество с NASA, представя робот за космически изследвания – Genghis. Големият пробив идва през 1998 г., когато дружеството печели договор с Агенцията за високоразвити отбранителни проекти (Defence Advanced Research Project Agency – DARPA) за развой и производство на тактически мобилни роботи iRobot PackBot.

Точно този универсален робот е използван от правителството на САЩ по време на спасителните операции, след терористичните атаки срещу Световния търговски център през 2001 г. PackBot също така изследва заразения район след аварията в японската електроцентрала във Фукушима през 2011 г. През 2002 г., iRobot влиза в ежедневието ни, с появата на първата прахосмукачка-робот Roomba. Три години по-късно, на пазара излиза и Scooba, която обогатява линията роботизирани помощници за бита. Днес портфолиото на iRobot включва няколко първокласни робота, които помагат на повече от 14 милиона души по целия свят за почистване на дома и около него.

Свали инструкция за употреба за Braava 300 series на български

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

Допълнителна информация

Идеални зони за почистване

Големи пространства, Кухни и бани

Филтри

Идеален за запечатани твърди подови настилки, Мокро забърсване, Оптимизиран ъглов дизайн, Работи с подложки за еднократна употреба и миещи се, Сухо помитане, Чисти напред-назад