Bonsaii 3D14

Шредер Bonsaii 3D14

382.80лв.

Описание на продукта:

Шредер Bonsaii 3D14

При наличност на продукта във външен склад, срокът за доставка е 3 работни дни!

Серията Desk-Side на Bonsaii предлага асортимент от свежи, иновативни и стилни дизайни, които ще стоят красиво на всяко едно бюро в малкия офис или у дома. Шредерите от тази серия са перфектното решение за унищожаването на конфиденциални документи.

Bonsaii 3D14 е мобилен и ще среже карти или до 8 листа А4 наведнъж, заедно с телбоди или малки кламери по тях, на парченца с размери 4х30 мм, отговаряйки на степен на сигурност Р-4. Отпадъкът се събира в изваждащ се 14-литров кош, който побира до 160 срязани листа. Шредерът Bonsaii 3D14 може да работи непрекъснато до 5 минути, след което трябва да почива/да се охлажда около 30 минути. Моделът е снабден със защитна система против прегряване, функция за автоматичен старт/стоп и за обратен ход, ако бъде зареден с прекалено голямо количество хартия.

Други характеристики на модела, които го правят лесен и удобен за употреба, са висококачественият мотор, който осигурява изключително тих режим на работа – под 58 dB, позволявайки унищожаване без смущаване на работния процес в офиса. Машините са снабдени с уникален Eco режим, който изключва шредера, ако с него не се работи за повече от 5 минути, което е и причина за по-малката консумацията на енергия.

Използването на този шредер ще Ви помогне да спазите изискванията на GDPR!

Гаранцията на всички шредери, унищожаващи на парченца, е валидна само при правилна експлоатация и редовно смазване със смазващ флуид или намаслени листи.

Сравнителна таблица на шредерите на Bonsaii

Технически параметри:

Параметър Стойност
Тип унищожаване парченца
Ниво на сигурност по DIN66399 P-4
Размер на отпадъка 4 х 30 мм
Капацитет на унищожаване до 8 листа
Обем на коша 14 литра
Ниво на шума 58 dB
Телбод/Кламери ДА
Кредитни карти ДА
Гаранция на валовете 2 години
Гаранция на машината 2 години

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ДДС

Допълнителна информация

Производител на шредери

Bonsaii

Автоматичен

НЕ

Капацитет на унищожаване

до 10 листа

Тип унищожаване

Парченца

Обем на коша

до 20 литра

Степен на сигурност по DIN

P-4 /GDPR/

Унищожава

Кламери, Кредитни карти, Телбод